Vår idé - Ekko Gourmet
15657
page-template-default,page,page-id-15657,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vi älskar mat! Vi är passionerade när det gäller kvalitet, ingredienser och spännande konsistenser och smaker.

Ekko Gourmets koncept och mål är enkla och kommer från själ och hjärta. Vi erbjuder underbara, smakfyllda och intressanta produkter. Vi använder fantastiska ingredienser; kikärtor, linser och bönor, hackade grönsaker, fruktsafter, hela nötter och frön och massor av underbara kryddor. Vi vill att ni ska få uppleva en smaksensation, och det kommer niatt göra! Ni kommer sätta tänderna i hela jordnötter och frön. Ni kommer känna smaken av våra utvalda kryddor och tugga på hela bitar av saftiga grönsaker. Ni kommer helt enkelt att känna Ekko Gourmets goda kvalité och smak!

Alla våra produkter är ekologiska och veganska, vilket innebär att vi inte använder vare sig ägg, mjölkprodukter eller något annat som har animaliskt ursprung.

Mexicali Nuggets, Lemon Masala-burgare, Nötfalafel, Rödbetsbiffar och Jordnötsbiffar producerar vi här i Sverige. Dessa är fria från gluten och soja, medan vår veganska pasta produceras i Italien och är fylld med tofu, seitan (vetegluten), örter och grönsaker.

Vi är stolta over att få presentera våra Ekko Gourmet-produkter, vårt koncept och vår passion, och vi är säkra på att ni kommer att njuta av er Ekko Gourmet-upplevelse!

Bon appétit!