Två nya ekologiska och smakrika rätter – solrosburgare & quinoabullar

Bild på nyheter

Bönor och grönsaker med smaker från hela världen

Heja mat med smak – nu är de nya rätterna från Ekko Gourmet äntligen här. Som vanligt har Jared Christensen – matälskare, kock och grundare av Ekko Gourmet – blandat bönor och grönsaker med smaker från hela världen och lyckats skapa två helt fantastiska smakkombos.

Solrosburgare – ekologiska kikärtsburgare med solros- och pumpafrön smaksatta med salvia, lök och en nypa chipotle chili.

Quinoabullar – ekologiska lins- och quinoabullar smaksatta med apelsin, fänkålsfrön och svartpeppar.

Båda nyheterna från Ekko Gourmet är ekologiska, veganska och glutenfria. Finns i frysdiskarna i välsorterade dagligvarubutiker från och med vecka 7. Om du inte hittar dem i din butik så fråga efter dem.

Om Ekko Gourmet

Ekko Gourmet riktar sig till alla som gillar fantastiska smakkombos och vill äta mer bönor och grönsaker.

Smak och god mat är min life mission säger Jared Christensen – matälskare, kock och grundare av Ekko Gourmet – för mig är filosofin bakom Ekko Gourmet att alltid skapa det bästa receptet, de stora smakupplevelserna och de rätta konsistenserna och det är superviktigt för mig att kunna känna, se och smaka när jag jobbar fram nya spännande rätter. Alltid med min smakgaranti och alltid bara med ekologiska råvaror och ingredienser.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on YummlyEmail this to someonePrint this page